juli actiemaand

GirlyStuff is gék op cadeautjes geven. Daarom is juli ACTIEMAAND met drie geweldige aanbiedingen!

  • GRATIS Zomer Baggy bij een Baggy Harembroek voor jezelf
  • CADEAU: Handmade waterfles houder bij een Fisherman pants
  • 4=3 Koop 3 haaraccessoires en krijg de 4e VOOR NIKS

Lees hieronder meer over deze mooie acties!

actiemaand

ACTIE NR 1…

GRATIS zomer baggy voor je (klein)kind bij je Baggy Harembroek!

Als je een Baggy Harembroek voor jezelf bestelt, mag je er een heerlijk luchtige zomer baggy voor je (klein)kind bij uitzoeken. Zomaar, gratis, voor nop… Da’s € 12,95 tot € 14,95 bespaard!

We hebben de Harembroeken in drie modellen:

  • Effen met leuk detail op de tailleband en zak, in heel wat kleuren. Deze modellen zijn ‘one size fits all’ t/m maat 44. De meeste kleuren zijn trouwens ook uitstekend geschikt voor mannen (alleen de pompoentjes er even afknippen!)
  • Met bijzonder cirkelmotief. Deze broeken zijn ook ‘one size fits all’ t/m maat 44 én staan prima bij mannen.
  • Nieuw in de webwinkel zijn de gestreepte harembroeken, die aan de zijkant gestrikt worden. Deze baggy’s hebben een taille omvang van 110 cm, dus je kunt het lint net zo ver rimpelen totdat ie uitstekend past! Gemaakt van 100% katoen in frotté.

Klik hier voor de fantastische Baggy Harembroeken voor jezelf. Nieuwsgierig naar de Zomer Baggy’s voor kinderen? Hier zie je ze allemaal.

Hoe werkt ‘t?

Je bestelt je Baggy Harembroek online en bij ‘notitie’ in je order geef je aan welke Zomer Baggy je gratis wilt ontvangen. As easy as that!

Actie nr 2…

Gratis Handmade Waterfles Houder à € 7,95 bij je Fisherman pants

De klassieke Thaise Fisherman Pants past altijd! Voor vrouwen én mannen… Deze luchtige broek is gemaakt van 100% katoen, one size fits all. Je wikkelt de Fisherman Pants blauw heel eenvoudig, strik erin, omvouwen en klaar… GirlyStuff verkoopt ‘m in acht mooie kleuren, namelijk zwart, wit, blauw, rood, olijfgroen, donkergroen, lichtgroen en aqua. Check ze hier

Ps: Ook heel fijne broeken voor als je zwanger bent!

Vanuit de verte zag ik de waterfles houders al hangen… Wat een kleurenexplosie!

Superhandig, jij zeult niet met een aantal waterflesjes in je tas. Je hoeft het flesje water ook niet de hele tijd vast te houden, gewoon om jouw of je kinds schouder!

Terwijl het meisje op de Thaise markt mijn aanwinsten in een tas stopte, vertelde ze trots: ‘Handmade! My mama’. Dat verklaarde direct waarom elke waterfles houder nét even anders is. Ze zijn gemaakt van restantjes kleurig band.

Let op: Omdat ’t handwerk betreft en alle houders nét even anders zijn, zullen ze at random verstuurd worden.

actiemaand
actiemaand
Last, but not least… Actie nr 3

4=3 Bestel 3 haaraccessoires en krijg de 4e GRATIS!

Keuze genoeg in GirlyStuff’s categorie Haaraccessoires. Zoals de HaarKnoop, waarmee je letterlijk in een handomdraai een paardenstaart maakt. In 25 kleuren! Of wat dacht je van de lieve HaarBloem? Gemaakt van alcantare-achtige stof, met eleastiek of met handige clip…

Als je voor uitbundig gaat, is de HaarPompoen een goeie keuze. In felle kleuren leuken ze een paardenstaartje op. Als hekkensluiter noemen we de haarschuifjes en -clips met echte knoopjes. Eyecathers!

Hoe werkt het?

Héél simpel… Bestel 3 artikelen op de vertrouwde manier en geef bij ‘notitie’ aan welk 4e haaraccessoire je er gratis bij wilt ontvangen.