Als het met een Z begint…

Huh, gaan we met raadseltjes beginnen? Nee hoor! Maar als het met een Z begint, krijg je een leuk cadeautje 🙂

De hele maand juni mag je namelijk een haaraccessoire of sleutelhanger *) uitkiezen als je een artikel bestelt wat met deze letter begint, zoals:

Alle bovengenoemde katoenen kinderkleding uit Thailand wordt ook wel liefdevol ‘flodderbroek’ genoemd omdat ’t heerlijk luchtig is én je kind verbazingwekkend veel bewegingsruimte heeft in een broekje.

zomer baggy's voor kinderen

*)  m.u.v. Slungel, het kleine zusje doet wel mee. **) bij zomer setjes staat ook set Blossom. ’t Begint met een S, maar doet fijn mee met de actie

Als kers op de taart doen de jurkjes ook mee! Hoewel het niet met deze letter begint, zijn het allemaal zomer jurken voor meisjes.

Hierbij de linkjes naar de haaraccessoires en de sleutelhangers

zomer broeken voor kinderen
zomer setjes
jurkjes

Hoe fantastisch zou het zijn als we gewoon weer onze vakantiekoffer mogen inpakken en vertrekken naar een bestemming naar keuze… Ik kijk er vreselijk naar uit om in het vliegtuig naar Thailand te stappen! Voorpret is ook leuk, ik ben namelijk al aan het plannen om met vriendin/regeltante Sang én mijn kleinzoon Nathan (8) de oude, boemelige nachttrein naar Chiang Mai te pakken.

Daar kan ik de leukste, origineelste en kleurrijkste accessoires voor GirlyStuff inkopen. Ik verheug me al op het drukke programma wat we in een lang weekend stoppen: de kleine lokale markt waar ik als enige ‘farang’ (Thais voor buitenlander) loop, de Night Bazar en de enorme, maar dan ook enorme Sunday Market.

Dat wordt uren slenteren langs kramen. Ik hoor Nathan al weer vragen: ‘Oma, do you like this for your shop?’

De actie is geldig t/m 30 juni 2020