De liefste baby broekjes & baggy’s

Hier zie je alle baby broekjes bij elkaar! Effen, met ruitjes, met cirkels, paisleys of visjes en de super fijne zomer baggy’s…

check ook…

haaraccessoires
handmade bottle bag

(óók voor een babyflesje)

tassen

Het idee voor GirlyStuff begon een aantal jaren geleden met baby broekjes, toen ik op de enorme (maar dan ook énorme) Sunday Market in Noord Thailand liep. Ik dwaalde van kraam naar kraam en mijn oog viel op een tafel vol schattige kleine broekjes, waar ik vanzelfsprekend zwichtte voor een harembroekje voor mijn kleindochter in Noorwegen.

Een aantal maanden later nam ik de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai weer. Nu om baggy’s voor kinderen in te kopen! Ik was namelijk ondertussen de trotse eigenaar van GirlyStuff. Niet alleen baby broekjes, maar ook maten voor grotere kinderen scoorde ik op deze markt.

Vlak bij de dagelijkse Night Bazar vond ik een winkel, waar ik ’t één na het ander op de toonbank legde! Leuke geruite broeken, de Jazzy pants en hier ontdekte ik ook de zomer baggy’s. Luchtig katoenen broeken, die op verschillende manieren gedragen kunnen worden.

broekjes in een heerlijk luchtige zomerkwaliteit voor je baby

Als je namelijk de harembroek 1 à 2 maten te groot koopt en ‘m bij je baby ophijst tot onder haar oksels, heb je een geinige ‘broekjurk’. Het jaar daarna is het een ‘gewone’ baggy en nog weer later staat ie je meisje super als kuitbroek. Je hebt dus heel lang plezier van een zomer baggy!

Tja… en in diezelfde winkel zag ik een heel vrolijk gekleurde stapel rokjes met pompoenen. Vanzelfsprekend kocht ik naast de baby broekjes ook deze cuties in. Dit zijn trouwens rokken in een stevig geweven kwaliteit stof, die de Hollandse kou en nattigheid prima doorstaan. Super leuk met een maillotje eronder. Van babykleding tot grotere maten, wat was ik blij met al mijn aankopen.

En in de tussentijd zijn er heel wat artikelen bijgekomen! Je kunt ze in de verschillende categorieën op je gemak bekijken…

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen