De liefste broekjes met ruiten, cirkels & andere patroontjes

Ook leuk! Onze…

rokjes

rokjes

jurkjes

Set Blossom

álle baggy’s & broeken

Baggy broek square blauw

hebbedingen

voor jezelf

Shawl paars

Alle baggy’s en broeken voor kinderen met ruiten, cirkels en patroontjes op één pagina bij elkaar!

Hier vind je alle baggy’s en broeken voor je kind met leuke motiefjes: ruiten, cirkels en patroontjes zoals ’t mooie paisley. De kwaliteit van deze harembroeken is stevig en uitstekend geschikt voor het Hollandse natte en koude weer. Als het écht heel fris is, kun je er natuurlijk altijd nog een mailotje onder aantrekken.

Combineer zo’n originele broek voor je kind met een (effen) truitje of longsleeve. Met een spijkerjasje erop staat ’t super gaaf! Sneakers of laarsjes eronder en de hippe look is compleet.

De broeken met ruiten zijn speciaal ontworpen voor GirlyStuff’s vaste adresje in Chiang Mai. De kans is dus razend klein dat je nog een dozijn kindjes in dezelfde kleding tegenkomt! De harembroeken met cirkels worden trouwens ook alleen in Chiang Mai verkocht.

Wil je de Thaise stijl nog meer doorvoeren? Kies dan voor zo’n vrolijke HaarPompoen. Je vind ze in diverse modelletjes in de webwinkel. De allernieuwste heeft pompoentjes én een gehaakte bloem.  Je kunt je kind verrassen door ook een tasje te bestellen. We hebben ze in heel wat kleurtjes en ze sluiten fijn met een rits, zodat er niks uit kan vallen. De kostbaarheden van je kind (lees schelpjes, steentjes of klein speelgoed) kan veilig meegenomen worden!

Let op: In deze categorie vermelden we alleen de harembroeken met ruiten, cirkels en andere patroontjes in de stevige kwaliteit stof. Hiernaast hebben we ook nog de heerlijk luchtige zomer baggy’s en broeken in effen print, met bloemen, met streepjes. Check alle zomerse items hier!