alles voor kinderen in black & white (en een beetje grijs)

Ook leuk…

zomer baggy's en broeken
5e haarknoop gratis
tasjes

Naast alle kleurige broekjes vond ik tijdens mijn laatste Thaise inkoopronde ook super leuke items in black & white voor kinderen. Ik kon ze niet weerstaan…

Zoals bijvoorbeeld Capri, de geinige drie kwart broek in wit met zwarte strepen. Of de zomerse luchtige broek Nava, die ook hartstikke leuk staat bij kleine jongens!

Om het compleet te maken, kocht ik ook fijne rib t-shirtjes in. Deze shirts zijn verkrijgbaar in het offwhite en grijs, dus uitstekend te combineren met bovengenoemde broekjes.

Heel anders dan je van GirlyStuff gewend bent, zijn de jurkjes Dot in de categorie black & white voor kinderen. De naam zegt het al, lieve polkadotjes op super eenvoudige meisjesjurken. Met of zonder kort mouwtje. Ideaal voor zomerse dagen… En mocht het ’s avonds iets frisser worden, staat een kleurig effen vestje erop prima.

Naast al deze zomerse kleding zie je ook de effen baggy broeken voor kinderen in deze categorie. Gemaakt van een stevige kwaliteit, die de Nederlandse kou prima kan doorstaan (en als ’t écht koud is met een maillotje er onder). Opgeleukt met kleurige tailleband en/of zak.

Wil je black & white voor kinderen opvrolijken met kleurige items?

Check dan de haaraccessoires eens! All made in Thailand en sommige items zelfs handmade. Van geinige pompoenen tot lieve HaarBloemen. En natuurlijk de HaarKnoop, waarmee je letterlijk in een handomdraai je haar in een paardenstaart hebt. En fijn om te weten dat de vijfde HaarKnoop altijd gratis is!

Veel shop plezier !