broekmaten voor kinderen

Lastig hoor… In Thailand waar alle GirlyStuff kleding ingekocht wordt, kennen ze ‘onze’ maatvoeringen niet. Op het labeltje staat bijvoorbeeld maat 1, 2 en 3. Of XS, S en M… En daarbij komt dat de ene XS niet overeenkomt met de andere, iedereen doet maar wat! Daarom een duidelijk overzicht met de broekmaten voor kinderen op GirlyStuff!

Om de Nederlandse broekmaten voor kinderen door te voeren, hebben we gespiekt op de site van de HEMA (zie Maatjes & Wasadvies). We hebben trouwens heel wat maattabellen naast elkaar gelegd en de lengtes komen allemaal overeen met bovengenoemde broekmaten. 

De buitenbeenmaat die genoemd wordt bij de broekmaten voor kinderen is van taille tot enkel

Bij elke kinderbaggy in de webwinkel wordt deze lengte genoemd. Neem dus voor alle zekerheid even de maat op voordat je een broekje bestelt. Het zou jammer zijn als ’t nét te groot is, dan blijft ie voorlopig in de kast liggen…

Wist je dat je héél lang plezier hebt van de baggy’s?

Koop ‘m één à twee maten groter en hijs de broek op tot onder de oksels bij je meisje. Dan heb je een originele ‘broekjurk’! Daarna is de baggy te dragen als ‘gewone’ broek. Vervolgens gaat ie nog een flinke poos mee als kuitbroek! Zo heb je jarenlang plezier van een baggy.

En nóg een weetje… In de webwinkel zie je natuurlijk voornamelijk baggy broeken voor meisjes met vrolijke bloempatroontjes. Maar, een aantal broeken is uitstekend geschikt voor jongens! Stoere effen broeken met een kleurig detail of de gestreepte exemplaren bijvoorbeeld.

Mocht je toch nog vragen hebben over broekmaten voor kinderen, dan horen we ’t graag! Je kunt altijd een mailtje sturen.