cadeautje bij bestelling

Wij zijn echt blij met jou als klant! Daarom krijg je als dank voor je bestelling bij GirlyStuff een cadeautje van ons.

Op de homepage van GirlyStuff zie je vijf categorieën, namelijk Jurkjes, Rokken, Baggy’s en Broeken, Hebbedingen en Voor Jezelf. Je mag uit de categorie Hebbedingen één artikel (met maximale waarde van € 5) kiezen, gewoon voor nop! Zoals bijvoorbeeld een vrolijke sleutelhanger We hebben ze in alle soorten, maten en kleuren. Kies voor de geinige Slungeltje, een hart, pompoentjes of die handige mini portemonnee met ritsje.

Liever een haaraccessoire? De originele GirlyStuff HaarKnoop is handmade en verkrijgbaar in 25 kleuren (je hebt letterlijk in een handomdraai een paardenstaart). Of bijvoorbeeld een geinige HaarPompoen om je (klein)dochters look compleet te maken.

Een handmade knikkerzak misschien, gemaakt van restantjes Noord Thaise stofjes. Voor knikkers of andere kostbaarheden. En voor de schrijvers onder ons zijn er schriftjes met vintage printjes, zoals theepotten, camera’s en cassettebandjes. Maar ook met lieve olifant- of kattenprint.

What to do? Zet de door jou gewenste artikelen in je winkelwagen en ga door naar afronden van je bestelling. Je ziet dan het vakje ‘notitie’. Schrijf hier welk cadeautje  je wilt ontvangen. Graag inclusief vermelding van kleur, zodat je het juiste item krijgt. As simple as that!

Let op: Je kunt een artikel kiezen uit de categorie Hebbedingetjes met maximale waarde van € 5. De etui’s, zijden tassen en Handmade Notebooks en waterfles houders vallen buiten deze actie.

Mocht je geen keuze kunnen maken of simpelweg vergeten zijn om je keuze aan te geven, is er geen man overboord. Je krijgt dan gewoon een kleine verrassing bij je bestelling!