Dankjewel, lieve juf…

Waarschijnlijk word je rond deze tijd overspoeld met allerlei mailtjes, Facebook en Instagram berichten. Het ene ‘dankjewel, lieve juf’ cadeautje is nog leuker dan ‘t ander… Mokken, lekkere chocolaatjes, schriften of pennen met speciale tekst.

En toch ga ik je de GirlyStuff items niet onthouden! Ze zijn namelijk ‘t allerliefst én betaalbaar!

Mijn absolute favoriet is de SleutelHanger Hart, waarbij woorden niet nodig zijn… En dat voor maar € 3,95

Ze zijn jammer genoeg tijdelijk uitverkocht! Maar, ze zijn onderweg vanuit Thailand. In deze bizarre corona tijd duurt ’t langer dan anders. I keep you posted!

sleutelhanger Hart compilatie

Ook leukerdjes zijn de etui’s. Handig voor van alles en nog wat, je slaat dus nooit de plank mis! De Etui Rainbow en de handmade Patchwork Etui hebben dezelfde afmeting, namelijk 19,5 x 12 cm. Je betaalt € 6,95 per stuk

Liever iets kleiners? Dan zit je helemaal goed met de handmade geborduurde etui voor maar € 3,95

Pak je graag groot uit omdat de juf een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten? Verras haar dan met een GirlyStuff shawl! ‘t Is een wonderlijke mix van organza en zijdezachte tricot. Verkrijgbaar in bijna 30 kleuren à € 14,95

Okay, nog één GirlyStuff toppertje waar je de juf erg blij mee kunt maken… De Handmade Petfles Houder! Ik kocht ze op een Thaise markt en het verkoopstertje meldde trots: ‘Handmade! My mama’ Daarom is dan ook geen enkele waterfles houder identiek. Ze zijn gemaakt van restantjes band en borduursel. Een petflesje van 500 ml past er perfect in. Dus nooit meer sjouwen met je water, maar je hangt ‘m fijn over je schouder!

Wedden dat er een cadeautje bij zit, wat perfect bij de juf van jouw kind past?