Hoe leuk is dat…

Met het oog op het naderende voorjaar heeft GirlyStuff een fijne actie in februari. Je krijgt namelijk de derde shawl helemaal gratis!

In Thailand vond ik tussen alle (spuuglelijke) shawls deze beauties. Ze zijn gemaakt van een wonderlijke mix van zijdezachte tricot en organza met een prachtig design. De afmeting is 50 x 160 cm, zodat je de sjaal op heel wat verschillende manieren kunt dragen. Ons model knoopte de sjaal bijvoorbeeld spontaan om haar hoofd, zodat je een gave hippie stijl krijgt.

En er zijn altijd kleuren, die jou fantastisch staan. Van wit tot zwart, van lila tot oranje en van rood tot blauw. Te veel kleuren om op te noemen… Je vindt ‘m namelijk in zo’n 30 tinten in de webwinkel!

derde shawl helemaal gratis
De hele maand februari krijg je de derde shawl helemaal gratis

Hoe werkt het?

Heel simpel… Je bestelt op de normale wijze twee shawls in de door jou gewenste kleuren. Vervolgens tik je in het vakje ‘notitie’ welke tint je gratis wilt ontvangen.

shawl hippie stijl
Tip:

Weet je dat een GirlyStuff shawl een ideaal cadeautje is? Geef ‘m aan

  • je vriendin
  • jouw zus
  • je mams
  • die lieve collega
  • de favoriete juf van je kind als ‘dankjewel’ cadeautje

Met deze fijne actie heb je dus altijd een presentje achter de hand. En nu voor een lief prijsje, want  je krijgt de derde shawl helemaal gratis.

Fijn om te weten dat de sjaal kleurecht en strijkvrij is. Hier lees je trouwens een handige tip om je shawl te wassen.

Deze fijne actie is geldig t/m 29 februari 2020