Yep inderdaad, een zomer baggy gaat drie seizoenen mee!

.

Dat klinkt onwaarschijnlijk en ik hoor je bijna denken: ‘Maar mijn kind groeit toch? Hoe kan een harembroekje dan drie seizoenen meegaan?’

Een zomer baggy uit Thailand is namelijk niet zomaar een broekje… De tailleband bestaat uit een aantal rijen elastiek. Dat is sowieso super handig, want zo past het zowel tengere als iets vollere kinderen.

Als je de harembroek zo’n twee maten te groot koopt, trek je ‘m op tot onder de oksels van je meisje. Zo heb je een geinige ‘broekjurk’, oftewel jumpsuit. Dus bijvoorbeeld een zomer baggy maat 116 is een jumpsuit maat 104/110.

Het seizoen daarop is ’t een ‘gewone’ baggy, van de taille tot op de enkel van je meisje. And last but not least… daarna staat de harembroek echt geinig als kuitbroek!

Dus een zomer baggy gaat drie seizoenen mee! Je kunt hier alle zomer baggy’s bekijken.

Mila met zomer baggy Daisy

Heb je de vrolijke haaraccessoires gezien, zoals de HaarKnoop? Hiermee maak je letterlijk in een handomdraai een paardenstaart bij je meisje (of bij jezelf). Verkrijgbaar in 25 verschillende tinten.

baggy harembroek Boho

Trouwens… hetzelfde geldt natuurlijk voor de baggy Boho voor volwassenen! Jij groeit natuurlijk niet meer, maar je kunt kiezen hoe je deze kleurrijke harembroek wil dragen. Of je laat ‘m op de heup hangen óf  je trekt de bohemian broek op tot onder je oksels en je hebt een jumpsuit tot net onder de knie.

De hippie look compleet maken?

Dat is heel gemakkelijk met al die kleurrijke GirlyStuff items! Zoals bijvoorbeeld met de shawl die gemaakt is van zijdezachte tricot en organza. Om je hals gedrapeerd of zoals ons model spontaan deed, om het hoofd.

En check ook de tassen in Noord Thaise stijl eens. Met fraaie borduursels in verschillende formaten. Welke je ook kiest, het is een super aanwinst!