eindejaarscadeautje
Time flies… We tellen alweer af naar 2020!

Mijn jaar is fantastisch geweest! Op de boot in Spanje, veel gereisd en genoten van de (klein)kinderen. En ik ben ongelofelijk blij met jullie. Dank, dank, dank voor jullie lieve & enthousiaste reacties op alle social kanalen van GirlyStuff en voor de bestellingen natuurlijk! Tijd voor een eindejaarscadeautje

Als je nu een bestelling t.w.v. minimaal € 25 (excl verzendkosten) plaatst, krijg je een waardebon van een tientje! Dit eindejaarscadeautje blijft fijn heel 2020 geldig.

Dus… wedden dat bijvoorbeeld die prachtige tas in Noord Thaise stijl met borduursels al een poosje naar je lonkt? Je koopt ‘m voor € 26,95 en met die € 10 shoptegoed kun je fijn een etui, zakspiegeltje of die geinige schriftjes aanschaffen! Hoe leuk is dat…

Deze actie is geldig t/m 31 december 2019

By the way…

Wil je me een plezier doen? Ik zou het super vinden als je een review over GirlyStuff wilt achterlaten… Een simpele klik op het logo van WebwinkelKeur en bij de gele sterren kun je jouw recensie achter laten. Alvast hartstikke bedankt!

(en… tot eind dit jaar maak je kans op een shoptegoed van € 15 als je je review schrijft)

geborduurde tas Cira

PS: Er staan me weer mooie dingen te wachten in het nieuwe jaar! Volgende maand vlieg ik via Nederland (voor mijn mams 84e verjaardag) naar Thailand voor twee weken he-le-maal niks! En in februari ga ik de Noorse kou opzoeken. #happyme Dus er staan weer heel wat reisjes in de agenda 🙂 En daar zal ik vast weer blogs met een tikkie humor en een dosis zelfspot over schrijven!

Heb jij mooie, spannende plannen voor 2020?