De GirlyStuff tassen in het zonnetje gezet

De grote geborduurde tassen in Noord Thaise stijl, die ik op een marktje in Chiang Mai vond, zijn te mooi om niet in het zonnetje te zetten. Daarom is er de hele maand maart een leuke actie aan geknoopt. Je krijgt namelijk bij aanschaf van een tas een etui naar keuze gratis! Hoe leuk is dat…

Hieronder zie je vier verschillende tassen, maar ik kocht twaalf (!) designs in, check ze hier allemaal.

grote tassen
Hierbij wat specificaties op een rijtje:

De hoogte van de geborduurde tas is 36 cm en de (platte) breedte is eveneens 36 cm. De bodem is rechthoekig en heeft de volgende afmeting: 27 x 10 cm. Je kunt de bovenkant van de schoudertas fijn met een rits dichttrekken, zodat al je kostbaarheden veilig opgeborgen zijn. Ook zit aan de bovenkant nog een koord, waarmee je het model van de tas kunt wijzigen.

De schouderbanden zijn van zwart geborduurd katoen en hebben een breedte van 4,5 centimeter. Let op: sommige modellen hebben een gevlochten schouderband en aan beide zijden vrolijke pompoentjes. Het mooie borduursel zit trouwens aan de voor- én achterkant, dus het maakt niet uit hoe je de tas over je schouder hangt!

Etui naar keuze gratis bij aanschaf van een grote tas

En er is keuze genoeg! Neem maar ’s een kijkje bij Etuis… Zo heb je bijvoorbeeld de handmade Patchwork etui, gemaakt van restantjes Thaise zijde. De afmeting is 19,5 x 12 cm, dus ruim genoeg voor wat make up artikelen of bijvoorbeeld je favoriete pennen.

Een andere optie is de etui Rainbow. Dezelfde afmeting, maar nu met prachtig borduursel. Elke etui is nét weer even anders van kleurstelling. Mocht je dus voorkeur voor een bepaalde hoofdtint hebben, laat het even weten via ‘notitie’ bij je bestelling.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor TWEE kleine etuis bij je order! Super handig voor je USB-sticks of wat kleingeld.

compilatie kleine etui

  • Tasje Vintage doet niet mee aan deze actie…
  • De actie Etui naar keuze gratis is alleen geldig voor de grote tassen in de webwinkel. De ronde tassen à € 14,95 uit dezelfde categorie Tassen zijn uitgesloten.

De actie loopt t/m 31 maart 2020 en vanzelfsprekend zolang de voorraad strekt!