De klassieke Thaise fisherman pants

shortcut naar…

tassen
handmade bottle bag
shawls

De fisherman pants is een must voor iedereen! Niet alleen voor Thaise vissers dus… Ideaal om thuis te dragen voor mannen én vrouwen, maar ook naar ‘t strand of naar je yoga les. De super wijde broek is eenvoudig te knopen. Je slaat de voorpanden over elkaar, knoopt het lint vast en je slaat de bovenkant om.

fisherman pants wrap

In de webwinkel zie je de lange versie van de broek in elf verschillende kleuren. De knielange versie heb ik niet ingekocht omdat ie veel minder charmant is 🙂 Dus, afhankelijk van jouw lengte, valt hij op de voet of halverwege de enkel. Beiden staan goed…

Wist je dat de broek heel comfortabel zit als je zwanger bent?

Je kunt ‘m gemakkelijk op, boven of onder je buik knopen. Omdat het zo’n wijde broek is, past ie altijd!

Je kunt de vissersbroek met van alles combineren. Een hemdje, een leuk t-shirt of een longsleeve. Zelfs met een (spijker)jasje erop staat het modieus.

Mocht je op pad gaan in zo’n mooie broek is het fijn om de handmade petfles houder mee te nemen, zodat je niet met je waterflesje in de hand hoeft te wandelen. De petfles houders worden gemaakt door de moeder van een Thaise markt standhoudster. Niet één houder is identiek omdat ze vervaardigd worden van kleurig aan elkaar genaaid band.