GirlyStuff bestaat 5 jaar! En dat vieren we natuurlijk met een mooie actie… Zo maak je deze hele maand kans op een artikel naar keuze!

vijf jaar GirlyStuff = vijf winnaars

Spelregels:

  • Struin de website maar eens door en laat via het contactformulier weten welke baggy, tas, shawl of ander mooi item je GRATIS zou willen ontvangen
  • Je kunt de hele maand oktober meedoen
  • Elke weekend wordt er een winnaar bekend gemaakt
  • That’s all…

Niet te geloven dat ’t alweer 5 jaar geleden is dat mijn webwinkel online ging… Wat is er veel veranderd in die periode!

Zo liep ik ruim 7 jaar geleden op de Sunday Market in Chiang Mai tegen de allerliefste baggy broekjes aan. En schattige katoenen schoentjes in Noord Thaise stijl. Ik kocht ze voor mijn kleindochter, die op ’t punt stond geboren te worden. Die vrolijke items bleven door mijn hoofd spoken en waren het startsein voor GirlyStuff.

Bij About op de homepage lees je meer over de geschiedenis van GirlyStuff…

GirlyStuff bestaat 5 jaar

Zoals je weet is in de loop der jaren de layout flink gewijzigd en zijn er heel wat artikelen bijgekomen. De baggy’s voor volwassenen, jurkjes voor je (klein)dochter en natuurlijk prachtige tassen in die mooie Noord Thaise stijl met allerlei borduursels. Kleine tasjes voor meisjes (of voor jezelf als je niet veel wil meenemen), de ronde tassen én de grote schoudertassen!

Ik ben echt super benieuwd naar jouw favoriete GirlyStuff artikel…

Het spreekt natuurlijk voor zich, maar ik wil ’t toch nog even heel duidelijk zeggen:

Ik ben super blij met jou

Echt fijn dat je klant bent, GirlyStuff op Facebook en/of Instagram volgt en je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief!

Mocht je dat laatste nog niet gedaan hebben, kun je je inschrijven via deze link. En een review via Webwinkelkeur (icoontje op de homepage) wordt ernstig gewaardeerd 🙂