GirlyStuff helpt Sint & Santa

Er wordt af en aan gezeuld met dozen, pakjes en zakken. De stoomboot van Sinterklaas ligt namelijk in onze Spaanse haven Burriana tussen alle zeil- en motorboten. En die vintage schuit valt nogal op. De Pieten hebben het razend druk, maar Sint slaat dit met een zorgelijke blik gade. Er zouden namelijk méér cadeautjes ingepakt moeten worden en hij heeft de hulp van alle ouders en opa’s en oma’s hard nodig.

Ik kijk verbaasd op als de Administratie Piet onze loopplank op komt… Of GirlyStuff niet een handje kan helpen met een leuke actie. Da’s een goed plan! Na ampel overleg verlaat hij tevreden onze boot. We hebben samen wat leuks bedacht…

sinterklaas

Bij besteding van minimaal € 20* in de categorie December Cadeautjes krijg je tijdens de GirlyStuff helpt Sint & Santa actie een…

zakspiegeltje in een etui van Thaise zijde t.w.v. € 4,95

Kleur naar keuze, je kunt ze hier checken!

Fijn om zelf in je handtas te stoppen óf om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Dan kom je goed voor de dag 🙂

*) exclusief verzendkosten

Je zult het niet geloven, maar de Kerstman was een beetje jaloers op de Hollandse Sint. Hij zag deze actie namelijk ook wel zitten. Daarom helpt GirlyStuff beiden en de actie loopt dus t/m 31 december 2019!

Om er zeker van te zijn dat alle Sint pakketjes vóór 5 december arriveren, is het wijs om voor 27 november te bestellen. En om geen teleurstellingen rondom de Kerst te hebben, adviseer ik om voor de 18e je order te plaatsen.

GirlyStuff wenst je een fijne Sinterklaasavond & een heerlijke Kerst!

kerst