Gratis zomer baggy voor je (klein)kind!

Dit is echt de allerleukste GirlyStuff actie… En dat de héle maand juni! Als je namelijk een Baggy Harembroek voor jezelf bestelt, krijg je er een heerlijk luchtige zomer baggy voor je (klein)kind bij. Of je nu maatje 74 of maat 128 wilt hebben. Gebloemd, met lief paisleymotiefje of gewoon lekker effen.

We hebben de Harembroeken in drie modellen:

  • Effen met leuk detail op de tailleband en zak, in heel wat kleuren. Deze modellen zijn ‘one size fits all’ t/m maat 44. De meeste kleuren zijn trouwens ook uitstekend geschikt voor mannen (alleen de pompoentjes er even afknippen!)
  • Met bijzonder cirkelmotief. Deze broeken zijn ook ‘one size fits all’ t/m maat 44 én staan prima bij mannen.
  • Nieuw in de webwinkel zijn de gestreepte harembroeken, die aan de zijkant gestrikt worden. Deze baggy’s hebben een taille omvang van 110 cm, dus je kunt het lint net zo ver rimpelen totdat ie uitstekend past! Gemaakt van 100% katoen in frotté.

Klik hier voor de fantastische Baggy Harembroeken voor jezelf. Nieuwsgierig naar de Zomer Baggy’s voor kinderen? Hier zie je ze allemaal.

Hoe werkt ‘t?

Je bestelt je Baggy Harembroek online en bij ‘notitie’ in je order geef je aan welke Zomer Baggy je gratis wilt ontvangen. As easy as that!

De actie is geldig t/m 30 juni 2018