ook dit jaar weer de super actie!

Vorig jaar was deze gratis zomer baggy actie een doorslaand succes! Dus, om maar gelijk met de ‘actie-deur’ in huis te vallen…

als je een harembroek voor volwassenen koopt, mag je er een zomer baggy (of -broek) voor kinderen bij uitzoeken

.

Hoe leuk is dat… Gewoon voor niks! Om ’t je gemakkelijk te maken hierbij de linkjes naar de harembroeken en de fisherman pants:

  • https://www.girlystuff.nl/harembroeken-uni-volwassenen/
  • https://www.girlystuff.nl/harembroeken-patroon-volwassenen/
  • https://www.girlystuff.nl/fisherman-pants/

En op onderstaande foto zie je een kleine selectie van alle vrolijke zomer baggy’s & broeken voor kinderen, die ik met zorg in Thailand inkocht. Wist je dat zo ook wel liefdevol ‘flodderbroeken’ genoemd worden omdat ze zo comfortabel en heerlijk luchtig zijn?

Gebloemd, met paisley motiefjes, gestreept of simpel effen. Je kunt kiezen uit de baggy’s en de broeken. Bekijk ze hier allemaal… En als kers op de taart voeg ik in mei ook de zomer setjes *) toe!

*) met uitzondering van set Blossom

gratis zomer baggy

Tip: Trek de zomer baggy voor meisjes op tot onder de oksels en je hebt een geinige ‘broekjurk’. In dat geval trek je één à twee maten van het bovengenoemde maatje af. Dus bijvoorbeeld een zomer baggy maat 116 is een broekjurk maat 104/110. Zo heb je superlang plezier van een broekje!

Van maatje baby t/m 128

Hoe werkt ‘t?

Heel simpel! Bestel de harembroek voor jezelf op de normale wijze. Op de afreken pagina tik je in het vakje ‘notitie’ welke zomer baggy of broek je er gratis bij wilt ontvangen. That’s it…

Deze mooie actie is met een maand verlengd en dus geldig t/m 31 mei 2020!

Mila in 'broekjurk'