oktober actie

GirlyStuff shawls stevig in de aanbieding!

Yep, je leest het goed! Tijdens de oktober actie zijn de prachtige shawls prettig geprijsd.

Je betaalt geen € 14,95, maar slechts € 9,95…

Tussen alle ‘dertien in een dozijn’ shawls op markten in Thailand zag ik deze beauties liggen. Ik was direct verkocht!

De sjaal is in een wonderlijke combinatie van organza en zijdezachte tricot, voorzien van een mooi paisley motief.  En als je heel goed kijkt, zie je hier en daar een klein glittertje. Een fijn weetje, de shawl is namelijk kreukvrij.

De afmeting van deze tricot en organza schoonheid is 160×50 cm, zodat je ‘m op allerlei manieren kunt omslaan. In dit artikel van Zin zie je een YouTube filmpje met 25 opties. Jouw favoriete omslagwijze zit er vast bij en wellicht wordt je door dit videootje op nieuwe ideeën gebracht!

Weet je dat je de shawl eigenlijk altijd wel kunt dragen? Over de schouders gedrapeerd staat ie fantastisch bij een feestelijke outfit, maar bij een stoere jeans met effen shirtje is het ook een mooie eye catcher.

Tijdens een fotoshoot van baggy harembroeken, shawls en tasjes op het Spaanse strand, knoopte het model de shawl spontaan om haar hoofd. Wow, dat stond gaaf! En ’t leverde prachtige beelden op. GirlyStuff sjaals doen ’t dus ook uitstekend in de hippie sfeer.

shawl hippie stijl
shawls

Tip: De GirlyStuff shawl (in één van de bijna 30 variaties) is een perfect cadeautje voor..

  • de verjaardag van een vriendin
  • afscheidscadeautje voor de juf
  • Moederdag
  • of gewoon fijn voor jezelf…!

En nu tijdens de oktober actie (stiekem t/m 1 november) voor maar € 9,95

De sjaals zijn by the way leuk te combineren met de handmade petfles houder, gemaakt van bandjes. Je loopt dan nooit meer met een flesje water (500 ml) in je hand, maar je hangt ‘m fijn om je schouder! En omdat het handwerk is, is niet één waterfles houder hetzelfde…