Hoog tijd om de ronde tas in the spotlight te zetten!

.

Als ik naar Chiang Mai ga, bezoek ik altijd een lokale markt waar ik als enige ‘farang’ (buitenlander) loop te genieten van alle kleurrijke stoffen, kleuren en borduursels. Eigenlijk was ik de laatste keer op zoek naar knikkerzakken, maar in plaats daarvan ik liep tegen deze ronde tassen in de karakteristieke Noord Thaise stijl aan. En nu een ronde tas met cadeautje à € 4,95!

Op deze trip naar het Thaise hoge noorden vond ik de ronde tas in zeven kleuren, namelijk:

  • okergeel (2 verschillende: 1x meer rood, 1x meer bruin) *)
  • felroze
  • paars
  • oranjeroze
  • groen
  • roze
  • blauw

*) Mocht je voorkeur hebben voor één van deze tinten, laat het bij je bestelling dan weten in het vakje ‘notitie’

Vanzelfsprekend noem ik hier alleen de hoofdkleur, want de ronde tas is een kleurrijk geheel! De tassen zijn leuk geprijsd, namelijk € 14,95 per stuk.

ronde tas met cadeautje

ronde tassen

En yep… oktober is de ‘ronde tas met cadeautje maand’ Bestel een tas en je krijgt er een zakspiegeltje in een hoes van Thaise zijde à € 4,95 bij!. Natuurlijk mag je zelf bepalen welke kleur je ’t liefst ontvangt. Check ze hier

Je bestelt de tas op de gebruikelijke wijze en op de afrekenpagina meld je in het vakje ‘notitie’ welke tint spiegeltje je erbij wil hebben.

Hierbij wat specificaties van de ronde tas op een rijtje:

De hoogte van de ronde tas is 24 cm en de (platte) breedte is 28 cm. De bodem is ovaal en heeft de volgende afmeting: 19,5 x 14 cm. Je kunt de bovenkant van de tas met een koord (à la ouderwetse picknick mand) dichttrekken, zodat al je kostbaarheden veilig opgeborgen zijn. De schouderbanden zijn van zwart katoen en hebben een breedte van 3 centimeter. Het mooie borduursel zit trouwens rondom, dus het maakt niet uit hoe je de tas over je schouder hangt!