GRATIS tasje of etui bij je harembroek!

Hoe leuk is deze september actie!  Je krijgt een gratis tasje of etui bij je harembroek of Fisherman pants. Dus zomaar € 6,95 – € 9,95 cadeau…

september actie

De baggy harembroek is super comfortabel. En non mainstream! Je vindt ze in de webwinkel in allerlei kleuren. Zoals de uni broeken met een vrolijk design in Noord Thaise stijl op de tailleband en op het zakje. We hebben deze harembroeken in heel wat verschillende kleuren. Daarnaast zie je ook de baggy’s met cirkels. Deze twee modellen passen iedereen t/m maat 40.

De baggy’s met strepen zijn ‘one size fits all’. Net als de fijne Fisherman pants! Deze 100% katoenen broeken zijn lekker luchtig, dus uitstekend geschikt voor warme zomeravonden. Je slaat ‘m aan de voorkant twee keer, je strikt het lint en je vouwt de bovenkant om. Wist je dat de Fisherman pants echt fijn is voor yoga? En het is een geweldige broek als je zwanger bent! Hij groeit mee… Je kunt ‘m boven op je buik knopen, maar natuurlijk ook onder je zwangere buik als je dat fijner vindt.

En je kunt de hippe look compleet maken met een handmade tasje, gemaakt van borduursels en bandjes. Of bijvoorbeeld met de petfles houder, geschikt voor een waterflesje van 500 ml. Dus geen gezeul meer met je flesje, je hangt ‘m gewoon in deze blikvanger om je schouder.

Nu met GRATIS tasje of etui bij je harembroek!

Hoe werkt het?

Heel simpel… Je plaatst gewoon je bestelling voor de harembroek en in het vakje ‘notitie’ laat je weten welk tasje of etui je wilt ontvangen.

Om het je gemakkelijk te maken, zie je hieronder de directe linkjes naar de baggy’s, de Fisherman pants en naar alle tasjes & etuis:

Let op: Deze actie is geldig t/m 30 september 2019