SOS armbandjes

De SOS armbandjes van Made by Isa

.

Op Instagram volg ik Made by Isa al een tijdje en zie telkens de leukste handmade sierraadjes voorbij komen… En nu geeft GirlyStuff 4 super handige SOS armbandjes van Made by Isa weg! Je weglopertje is zó weer bij je terug.

Wat moet je doen om een armbandje te winnen?

Heel simpel… Vertel waarom jij zo’n bandje zou moeten winnen. Je kunt ’t onder aan het Facebook bericht plaatsen of een mailtje sturen naar GirlyStuff

Deze actie loopt t/m 12 juli 2019

DE ACTIE IS GESLOTEN & de winnaars zijn:

  • Samira Adema
  • Karin Janssen
  • Sharon Truijen-Niesten
  • mamavandewyennyna
Over Made by Isa:

Samen met haar moeder Mariëlle heeft dit meisje haar eigen website opgezet. Ze maakt onder andere de leukste sierraadjes zoals de SOS armbandjes en de geinigste speenkoorden. Een uit de hand gelopen hobby dus!

Oh, en vergeet de leuke thema cadeautjes niet… Nu staan bijvoorbeeld de ‘dank je wel juf’ (of meester) items online. En alles voor heel schappelijke prijzen.

Zelf ben ik stapel op armbandjes. In elk land waar ik kom scoor ik een exemplaar. Mijn pols wordt nu gesierd met armbanden uit Nederland, Spanje, Cuba, Thailand en Bali. En laat ik nou in Noorwegen glad vergeten zijn om een sierraadje te kopen… Des te meer reden om weer mijn zoon en zijn gezin op te zoeken 🙂 Lees ook mijn &Andere Verhalen over mijn reizen naar het Hoge Noorden en mijn kleinkinderen.

Kijk maar ’s op haar site: Made by Isa

GirlyStuff en Made by Isa doen een gezamenlijke actie. Je kunt hier dus de SOS armbandjes winnen, maar op Made by Isa zie je welke GirlyStuff items er verloot worden! Ook deze actie loopt t/m 12 juli a.s.