Summer Sale Crincle rokjes

Fijne ‘fladderrokjes’ voor meisjes

Meiden zijn gék op deze crincle rokjes en noemen het hun ‘dansrokjes’ omdat ie zo lekker om hun benen fladdert. En fijn voor jou, omdat deze meisjesrok strijkvrij is! Superhandig voor in de vakantiekoffer… Dus nu in de GirlyStuff Summer Sale!

En je koopt ze nu voor maar € 9,95

En dat terwijl de normale prijzen € 14,95 en € 15,95 zijn!

Rok Crincle is in verschillende kleuren én in vier maten verkrijgbaar. Hieronder zie je een overzichtje van de maten en de bijbehorende roklengtes:

Rok Crincle is in verschillende kleuren én in vier maten verkrijgbaar. Hieronder zie je een overzichtje van de maten en de bijbehorende roklengtes:

maat roklengte in cm
98/104 26
110/116 28
122/128 32
158/164 42
rok crincle

We gaan hierbij uit van een ‘vrolijke boven de knie’ lengte. Hou je van kortere meisjesrokjes? Dan bestel je gewoon een maat kleiner. Of natuurlijk groter als je een langere rok leuker vindt. Door de elastieken tailleband past ’t zowel tengere als wat vollere meisjes.

De rokjes zijn gemaakt van 100% rayon, oftewel viscose (Wikipedia geeft een mooie uitleg over deze stof)

Rok Crincle Vana

Dit kledingstuk is geschikt voor elk seizoen. ’s Zomers staat ie namelijk hartstikke leuk met een eenvoudig hemdje of een t-shirt. En bij frisser weer is het de meisjesrok prima te dragen met een longsleeve of effen truitje. Combineer het eens met een stoer spijkerjasje. Maillot eronder en klaar!

De actie is geldig t/m 31 augustus 2019

Combinatie tip voor de Summer Sale rokjes…:

Heb je de vrolijke HaarPompoenen gezien? Deze haar accessoire, gekocht op kleine markten in Noord Thailand, heeft een aantal bengelende pompoentjes in primaire kleuren aan een haarelastiek. We hebben vier varianten, zodat het bij elke outfit van je meisje past. Hou je ’t graag stoer? Dan is de HaarKnoop een prima optie voor bij deze meisjesrok. Met deze handige knoop draai je dus letterlijk in een handomdraai een staart in het haar van je meisje… Ongelofelijk handig in de drukke ‘ochtendspits’ voordat je de deur uitstapt. In de categorie Hebbedingen zie je naast hippe tasjes, etuis en originele schriftjes nóg meer haaraccessoires!