verzending uit Spanje

Je bestelling maakt een d-tour via het zonnige Spanje…

Sinds 2016 woon ik in España. De GirlyStuff voorraad heb ik natuurlijk fijn meeverhuisd! Een portie zon bij de verzending vanuit Spanje dus!

Eerst nam die voorraad een hele hut op onze boot in beslag, dat was niet handig… In ons appartement in hartje Burriana (boven Valencia) heb ik nu de GirlyStuff Headquarters. Hier ben ik dagelijks te vinden; achter mijn bureau, de voorraad keurig in overzichtelijke boxen, de Correos (het Spaanse postkantoor) voor verzending om de hoek. En de beste bakker van Burriana binnen handbereik! Goed geregeld, hè… 🙂

Zodra jouw bestelling mijn mailbox binnenrolt, breng ik het pakketje naar Correos voor verzending. Het duurt ongeveer drie á vier dagen voordat het bij jou op de deurmat valt…

By the way, de verzendtarieven vind je hier

Je ziet dat ik een heel schappelijk Hollands bedrag hanteer. En boven de € 35 wordt je bestelling zelfs gratis verstuurd! Het is tenslotte mijn beslissing geweest om uit Nederland te vertrekken en ik ga jou niet opzadelen met hogere kosten voor verzending!

Jouw bestelling wordt verpakt in een vrolijk blauwe verzendzak, dus tijdens de verzending vanuit Spanje kan ’t niet beschadigen of scheuren. Op het etiket staat het adres van onze Spaanse piso. Dat is een voorwaarde van Correos, ik mag geen Nederlands adres vermelden… Te verwarrend. Maar, mocht er iets niet in orde zijn met je bestelling, dan hoef je de artikelen niet naar Spanje te retourneren. Ik geef je dan in onze mailwisseling een Nederlands postadres door, voor jou veel gemakkelijker!

Je krijgt dus een heel internationaal pakketje! Alle GirlyStuff artikelen worden ingekocht in Thailand, meegenomen naar Spanje en vallen op jouw Hollandse deurmat…

Benieuwd naar meer GirlyStuff weetjes? Check dan andere items in nieuws