Win een intake en advies van online diëtiste Jacky

Soms word ik verrast door persoonlijke gesprekken met GirlyStuff klanten. Hier geniet ik van! Zo raakte ik aan de praat met Jacky, die nog niet zo lang geleden een bestelling plaatste. Zij is online diëtiste. En we hebben samen een super gave actie op touw gezet, je kunt namelijk bij Jacky Foodie een intake plus advies ter waarde van € 99 winnen als je een fisherman pants bestelt.

Lees hier hoe je kunt winnen…

Eerder schreef ik al hoe fijn de traditionele Thai fisherman pants is als zwangerschapsbroek. De broek is wijd en groeit lekker met jou mee. Je kunt ‘m op je buik dragen, maar als je dat fijner vindt ook onder je buik.

En hoe fijn zou het zijn als die extra kilootjes na je bevalling samen met een deskundige worden aangepakt! Je hoeft er de deur niet voor uit, want bij online diëtiste Jacky gaan de afspraken per telefoon of via videobellen. De intake duurt een uur en kost normaal gesproken € 66. Daarna volgt er nog een adviesgesprek van circa een half uur à € 33

Wat moet je doen?

Het werkt heel simpel… Bestel een fisherman pants bij GirlyStuff en vermeld in het veld ‘notitie’ (op de afrekenpagina) waarom jij zou willen winnen. That’s it!

PS:

Je mag natuurlijk ook meedingen als je niet zwanger bent of net een baby hebt! Deze actie is voor iedereen die gezond advies wil krijgen van online diëtiste Jacky…

online diëtiste Jacky

fisherman pants wrap

Op de foto hiernaast zie je hoe gemakkelijk je de traditioneel Thaise fisherman pants omknoopt. In de webwinkel zie je ‘m in wel 11 verschillende kleuren. Van zwart tot wit, van zachtgroen tot roest. Klik hier om ze allemaal te bekijken.

.

Deze mooie actie loopt t/m 15 juli 2020