Natuurlijk gaan we heel hard duimen voor een prachtige, zwoele nazomer, maar we kunnen er niet onderuit… het wordt absoluut koeler. En GirlyStuff springt daar op in met een fijne september actie: win je aankoopbedrag terug!

Yep, je leest het goed!

Als je deze maand een harembroek voor volwassenen koopt, maak je kans op volledige teruggave van het aankoopbedrag van de baggy!

Win je aankoopbedrag terug. Hoe gaat ’t in zijn werk?

Simpel… je bestelt op de normale manier een baggy voor volwassenen en je laat via het contactformulier weten waar jij je harembroek dit najaar mee combineert. Longsleeve, vestje, gympen, laarsjes…?

win je aankoopbedrag terug

Tip: een foto van je outfit mailen is echt tof! Dit doe je naar webwinkel apenstaartje girlystuff punt nl

allemaal harembroeken
Linkjes:

Om het je gemakkelijk te maken, staan hieronder de linkjes naar de harembroeken die ik allemaal in Thailand inkocht.

De effen harembroek

Dit is een enkellange broek waarin je je fantastisch kunt bewegen. Wist je dat de harembroek al eeuwenlang telkens in het modebeeld verschijnt? Wikipedia heeft een leuke uitleg over deze altijd hippe broeken.

One size fits all’ (t/m maat 40) omdat er een elastieken band aan de achterzijde zit.  Gemaakt van 100% katoen.

Deze hippe broek is verkrijgbaar in frisse effen kleuren en wordt opgeleukt door een tailleband in Noord Thais motief én met vrolijke pompoentjes. Een aantal tinten is absoluut ook geschikt voor mannen (alleen die kleurige bolletjes er even afknippen!)

De harembroek met patroon

Het model is nagenoeg hetzelfde als de effen exemplaren. Maar nu dus met strepen, cirkels of opgenaaide linten. Sommige modellen, zoals de baggy harembroek Boho en de diverse Rainbow broeken zijn gemaakt van een heerlijke frotte katoen. Dit licht gekreukte stofje geeft een extra leuk effect.

Dan zie je ook nog de harembroeken met cirkels, gemaakt van een stevige stof die zonder probleem de Hollandse kou doorstaat.

De fisherman pants

Deze klassieke Thaise broek is mega wijd en je knoopt ‘m om. Prima te dragen tijdens je zwangerschap of je yoga lessen! Op dit moment verkrijgbaar in tien kleuren. Zodra ik weer naar Thailand mag reizen, ga ik op markten in Chiang Mai op zoek naar weer nieuwe tinten.

De actie is geldig t/m 30 september. Op 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt en krijgt het volledige aankoopbedrag van de gekochte harembroek terug.