win aankoopbedrag terug

We gaan heel hard duimen voor een prachtige, zwoele zomer. En GirlyStuff springt daar op in met een fijne mei actie: win je aankoopbedrag terug!

Yep, je leest het goed!

Als je deze maand zo’n prachtige tas in Noord Thaise stijl koopt, maak je kans op volledige teruggave van het aankoopbedrag van de tas!

Er doen twee modellen mee met deze actie, namelijk:

De grote geborduurde tas à € 26,95 in diverse designs

De hoogte van de geborduurde tas is 36 cm en de (platte) breedte is eveneens 36 cm. De bodem is rechthoekig en heeft de volgende afmeting: 27 x 10 cm. Je kunt de bovenkant van de schoudertas fijn met een rits dichttrekken, zodat al je kostbaarheden veilig opgeborgen zijn. Ook zit aan de bovenkant nog een koord, waarmee je het model van de tas kunt wijzigen. De schouderbanden zijn van zwart geborduurd katoen en hebben een breedte van 4,5 centimeter. Let op: sommige modellen hebben een gevlochten schouderband en aan beide zijden vrolijke pompoentjes. Het mooie borduursel zit trouwens aan de voor- én achterkant, dus het maakt niet uit hoe je de tas uit Chiang Mai over je schouder hangt!

En de tas Yuna met kruissteekjes à € 14,95

De hoogte van de ronde tas is 24 cm en de (platte) breedte is 28 cm. De bodem is ovaal en heeft de volgende afmeting: 19,5 x 14 cm. Je kunt de bovenkant van de tas met een koord (à la ouderwetse picknick mand) dichttrekken. De schouderbanden zijn van zwart katoen en hebben een breedte van 3 centimeter. Het borduursel zit trouwens ook rondom.

Hierbij de link naar beide modellen.

Win je aankoopbedrag terug. Hoe gaat ‘t in zijn werk?

Simpel… je bestelt op de normale manier een tas en je laat via het contactformulier weten waar jij je tas deze zomer mee naar toe neemt.

Tip: een foto van je outfit mailen is echt tof! Dit doe je naar webwinkel apenstaartje girlystuff punt nl

De actie is geldig t/m 31 mei. Begin juni wordt de winnaar bekend gemaakt, die het volledige aankoopbedrag van de gekochte tas terug krijgt.